Pret Dedurizator cabinat pentru apa. Categoria Dedurizatoare pentru apa, uz casnic.


Dedurizator cabinat pentru apa

Cod produs: ESC/ESCVPretul este disponibil telefonic
Detalii si comenzi la: 021.270 3617
info@termoacqua.ro
Detalii produs Dedurizator cabinat pentru apa
Dedurizator electronic cu microprocessor serie ESC/ESCV
Dedurizator electronic cu microprocessor serie ESC/ESCV, schimb ionic pentru debite mici si medii  in versiune dublu-corp, cu comanda de regenerare cu temporizator/volumetric (timer 24 ore/saptamana sau functie de volumul de apa consumat) programabil: ora si ziua prestabilita si/sau dupa volumul de apa.
Compus din: rezervor realizat din polietilena de inalta rezistenta, dotat cu o grila de fund, flotor, bazin de saramura si racord de prea-plin. La interiorul rezervorului este introdusa o butelie din material compozit (captusita cu polietilena alimentara, acoperita cu fibra de sticla epoxidica), incarcata cu rasina catonica de putere mare de schimb si caracteristici alimentare, IN GRADUL DE A ELIMINA CALCARUL.
Este dotat cu o valva automata electronica cu 5 faze (contraspalare – aspirare saramura si spalare lenta-clatire-realimentare cu saramura) pentru gestionarea regenerarii rasinii. Valva este dotata cu un display cu cristale lichide pentru vizualizarea functiilor, completa de programe pentru comandarea automatica a regenerarii si valva de amestec incorporata.
Poate fi efectuata o regenerare suplimentara, manuala, prin simpla apasare a unui buton (functie semi-automata).
Dedurizator cabinat pentru apa. Fisiere atasate:
Alte produse din categoria:
Dedurizatoare pentru apa, uz casnic