Pret Deferizator uz industrial. Categoria Deferizatoare pentru uz casnic.


Deferizator uz industrial

Cod produs: FAFPretul este disponibil telefonic
Detalii si comenzi la: 021.270 3617
info@termoacqua.ro
Detalii produs Deferizator uz industrial
Filtru de indepartare a fierului/manganului cu debit mediu si mare cu comanda automata de spalare a maselor filtrante.

Filtru de indepartare a fierului/manganului cu debit mediu si mare cu comanda automata de spalare a maselor filtrante. Este compus dintr-o butelie din inox carbon cu o distanta relativa pentru trecere. Pe interior este tratat prin sistemul de sablare pentru a permite ancorarea stratului dublu de vopsea eposodica alimentara. Pe exterior este finisat cu un strat de grund ''primer'' si un strat de smalt albastru.

Patul filtrant este compus dintr-un strat de silicat de quarz alb care ridica puritatea termica activat de un strat de silicat de quarz alb care ridica puritatea termica activat de un strat final de BIRM (produs specific pentru eliminarea fierului si magneziului dizolvat in apa). BIRM se regenereaza printr-o simpla pre-spalare. Corecta distributie a fluxului de apa, fie in faza de functionare, fie in faza de pre-spalare este asigurata de o piatra filtranta pe care sunt pozitionate asimetric duze din polipropilena. Filtru este dotat cu un grup de supape din fier cu comanda hidroneumatica pentru urmarirea celor 3 faze ( functionarea - pre-spalare - curatare) a patului filtrant. Supapele hidropneumatice sunt comandate de 3 electrovalve cu baterie si un timer electronic multifunctional cu display cu cristale lichide pentru vizualizarea diferitelor faze. Filtru este dotat cu doua manometre din inox instalate pe tevile de intrare si iesire, pentru monitorizarea ptului filtrant.

Pre-spalarea poate fi efectuata printr-o simpla apasare de buton (functionare semiautomata). La cerere poate fi furnizat un presostat diferential (pentru comanda de pre-spalare a filtrului si ajungerea la o anumita pierdere a incarcaturii) si un kit de by-pass pentru garantia apei nefiltrate de pre-spalare.