Pret Filtru curatitor automat. Categoria Filtre masa industriale.


Filtru curatitor automat

Cod produs: FACPretul este disponibil telefonic
Detalii si comenzi la: 021.270 3617
info@termoacqua.ro
Detalii produs Filtru curatitor automat
Filtru curatator automatic pentru puteri mari.

Filtru curatator cu debit  mare cu comanda automata  de spalare a maselor filtrante. Filtru declorator cu debit mare cu comanda automata de spalare a maselor filtrante. Este compus dintr-o butelie din inox carbon cu o distanta relativa pentru trecere.
Pe interior este tratata prin sablare pentru a  permite ancorarea stratului dublu de vopsea eposodica alimentara. In exterior  este finisata cu un strat de grund  primer si un strat de vopsea eposodica alimentara si un strat de smalt albastru.
Patul filtrant este compus din diverse straturi crescatoare de la baza, pana  la varf in diferite masuri de silicat de quarz alb care fac sa creasca puterea termica activata si un strat final catalitic filtrant de antracid. Antracidul dezvolta functionarea catalizatorului; accelereaza procesul de de flocularizare si mentine flocularea.Corecta distributie a fluxului de apa, fie in faza de fuctionare, fie in faza de pre-spalare,
este asigurata de o piatra  filtranta pe care este pozitionat asimetric duze din polipropilena.Filtru este dotat cu un grup de supape din fier cu comanda hidropneumatica pentru urmarirea celor 3 faze (functionarea - pre-spalare - curatare) a patului filtrant.
Supapele hidropneumatice sunt comandate de 3 electrovalvole cu baterie si de un timer electronic multifunctional cu display cu cristale lichide pentru vizualizarea diferitelor faze. Filtru este dotat cu doua manometre din inox instalate pe tevile de intrare si iesire, pentru monitorizarea patului filtrant. Pre-splarea poate fi efectuata printr-o simpla apasare de buton (functionare semi-automata). La cerere poate fi furnizat un presostat diferential (pentru comanda de pre-spalare a filtrului si ajungerea la o anumita pierdere a incarcaturii) si un kit de by-pass pentru garantia apei nefiltrate pana la faza de pre-spalare.

Alte produse din categoria:
Filtre masa industriale